Maksuasiat

Johdatus maksuasioihin

Laki hankintayksiköiden ja elinkeinoharjoittajien sähköisestä laskutuksesta astui voimaan 1.4.2020, jonka jälkeen laskutettavalla on oikeus saada pyynnöstä lasku toiselta elinkeinonharjoittajalta sähköisenä laskuna. Sähköinen laskutus eli verkkolaskutus kannattaakin laittaa kuntoon ennen määräaikaa. Verkkolasku ei tarkoita sähköpostin liitteenä toimitettavaa laskua.

Isännöimieni yhtiöiden sähköiset laskutusosoitteet urakoitsijoille ja muille palveluntuottajille

Isännöinnissä olevan yhtiöni verkkolaskutusosoitteen toimitan työtilauksen yhteydessä. Verkkolaskutusosoitteet saa myös verkkolaskutusosoite.fi palvelusta.

Huomioithan uusien isännöintiasiakkaiden osalta, että isännöinnin siirtyessä verkkolaskutusosoite säilyy samana, mutta operaattoritunnus saattaa vaihtua. Isännöintiasiakkuuden alkaessa voi verkkolaskutusosoitepalvelun päivityksessä kestää muutama päivä. Varmistathan oikean välittäjäpankin ottamalla yhteyttä isännöitsijään.

Jos yrityksenne on vasta siirtymässä sähköiseen laskutukseen, toimita laskusi taloyhtiön nimellä c/o Isännöinti Susu Tossavainen Oy, Kuohuntie 2 T 1, 36200 Kangasala, tai sähköpostin liitteenä:Susu Tossavainen - sähköposti

Isännöintitoimistolle osoitetut laskut

E-laskujen verkkolaskutusosoite: 003730950402

Operaattori: Maventa (003721291126)

Laskutusohje löytyy tästä

Mikäli yrityksenne ei vielä pysty toimittamaan sähköisiä laskuja, löytyy paperilaskujen postitusosoite yllä olevasta laskutusohjeesta. Laskut voi lähettää sähköpostitse: 30950402@scan.netvisor.fi