Konsultointi- ja koulutuspalvelut

 

 

Konsultointi

 

Olen hyväksytty Hallitusammattilaiset AKHA ry:n asiantuntijarekisteriin. Tarjoan konsultointia taloyhtiön ongelmatilanteissa, hallitusammattilaisena sekä projektiluonteisissa tehtävissä, jos taloyhtiöllä ei ole tarvetta päätoimiselle isännöitsijälle. 

Kokouspalkkio on 168 €/ 1,5 h kokous. Aineistoon perehtyminen ja mahdollisen esitysaineiston laatiminen 2-3 h á 63 €/h yht. 126 – 189 € + matkakulut 0,65 €/km (isännöintitoimisto-kokouspaikka-isännöintitoimisto).

Konsultointi vain yhtiön hallituksen tilauksesta.

Hinnat sisältävät alv:n. Ota yhteyttä, niin katsotaan taloyhtiönne tarve!

Koulutuspalvelut

 

Olen toiminut Isännöinnin asiantuntijakouluttajana vuodesta 2015 Tampereen Aikuiskoulutuskeskuksessa (Takk) ja vuodesta 2017 Kiinteistöalan Koulutussäätiössä (Kiinko). Lisäksi olen kouluttanut / pitänyt luentoja mm. ISA-päivillä Isännöinnin menestystekijöistä, kiinteistövälittäjille uudiskohteen isännöinnistä ja Asumisneuvonta –opiskelijoille kunnossapitovastuista.

Lisäksi toimin v. 2008-2009 Opetushallituksen Isännöinnin ammattitutkinnon perusteiden uudistamistyöryhmän jäsenenä, sekä v. 2016-17 Opetushallituksen Isännöinnin ja Kiinteistövälityksen tutkintotyöryhmän työnantajaedustajana. Tradenomitutkinnon päättötyön tein ”Isännöinnin ammattitutkinnon perusteiden vastaavuuden kartoituksesta nykyisiin työelämän tarpeisiin”.

Opiskelijoiden palautteissa on kiitelty käytännönläheisiä tehtäviä ja laatimiani esitysaineistoja havainnekuvineen. Oleellinen osa rakentamastani koulutuksesta sisältää itseopiskelu- ja ”Testaa tietosi” –verkkotehtäviä, jolloin opiskelun voi aikatauluttaa oman elämäntilanteensa mukaan. Vasemmalla ote “Termistöt tutuksi” ennakkotehtävästä.

 

Tarjoan mielelläni oppilaitoksille ja tapahtumiin koulutuspalveluja.