Henkilöstö

Susu Tossavainen

Susu Tossavainen

auktorisoitu isännöitsijä

Työkokemus:

Päätoimisena isännöitsijänä olen toiminut vuodesta 2004. Vastuullani on ollut asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöitä, osakeyhtiömuotoisia liike- ja teollisuusrakennuksia, sekä palveluyhtiöitä; kuten vuokra- ja tukiasumista tuottavia kiinteistöjä. 

Isännöintitehtävissä työkokemusta ovat kartuttaneet useat talotekniset saneeraukset, palvelutuottajien kilpailutukset, vahinkotapahtumat sekä moninaiset asiakaspalvelutilanteet.

Koulutus:

2020 Tradenomi, liiketalouden koulutusohjelma

Päättötyö löytyy Theseus ammattikorkeakoulujen julkaisupalvelusta nimellä: Tossavainen Susu: “Isännöinnin ammattitutkinnon perusteiden vastaavuuden kartoitus isännöintialan nykyisiin ja tuleviin tarpeisiin”

2014 Johtamisen erikoisammattitutkinto (JET)

2007 Johtavan Ammatti-Isännöitisjän tutkinto (AIT)

2004 Kiinteistöpidon erikoistumisopinnot

2003 Isännöitsijän ammattitutkinto

1996 Merkonomi

 

Kristiina Lehtonen (Tiliemäntä Oy)

Kristiina Lehtonen (Tiliemäntä Oy)

asiakasyhtiöiden kirjanpitäjä

Työkokemus:

Isännöinnissä olevien yhtiöiden vastuukirjanpitäjänä toimii Virpi Jokinen (kuvassa), Tiliemäntä Oy.  Virpillä on parinkymmenen vuoden työkokemus kiinteistöalalta, josta viimeiset kymmenen vuotta kirjanpitotehtävistä. Virpillä on kiinteistöalan kirjanpidon koulutus ja tutkinto (KPT I), RI AMK.

Taloyhtiöideni kirjanpito- ja kiinteistösihteeritehtäviä hoitaa toimistollani (ma, ti, ke) Kristiina Lehtonen. Kristiina aloitti Tiliemäntä Oy:ssä kirjanpidon harjoittelijana v. 2020.

 

Yhteydenotot:

Kristiinan puoleen voit kääntyä vastike-, vuokra- ja käyttökorvausasioissa, sekä sopia esimerkiksi huoneiston lainaosuuden poismaksamisesta. Kristiina on tavoitettavissa puhelimitse ma, ti ja ke 8 – 16 välisenä aikana puh. 041-318 5044, tiedusteluja voi laittaa myös sähköpostitse:

Kerrothan viestissäsi taloyhtiön nimen ja tarkan osoitteesi palvelun nopeuttamiseksi.

Vastike-, käyttökorvaus- ja lainaosuusmaksujasi voit myös seurata kirjautumalla  Taloyhtiösi omat sivut -palveluumme. Huomioithan, että Huoneistotieto.fi palvelu, jossa pääset seuraamaan vastikemaksujasi, otetaan käyttöön noin kahden kuukauden sisään taloyhtiön isännöintisopimuksen alkamisesta. Huoneistotieto.fi palveluun kirjaudutaan ensimmäisen kerran vahvalla tunnisteella, kuten pankkitunnuksin.