Henkilöstö

Susu Tossavainen

Susu Tossavainen

auktorisoitu isännöitsijä

Työkokemus:

Päätoimisena isännöitsijänä olen toiminut vuodesta 2004. Vastuullani on ollut asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöitä, osakeyhtiömuotoisia liike- ja teollisuusrakennuksia, sekä palveluyhtiöitä; kuten vuokra- ja tukiasumista tuottavia kiinteistöjä. 

Isännöintitehtävissä työkokemusta ovat kartuttaneet useat talotekniset saneeraukset, palvelutuottajien kilpailutukset, vahinkotapahtumat sekä moninaiset asiakaspalvelutilanteet.

Koulutus:

2020 Tradenomi, liiketalouden koulutusohjelma

Päättötyö löytyy Theseus ammattikorkeakoulujen julkaisupalvelusta nimellä: Tossavainen Susu: “Isännöinnin ammattitutkinnon perusteiden vastaavuuden kartoitus isännöintialan nykyisiin ja tuleviin tarpeisiin”

2014 Johtamisen erikoisammattitutkinto (JET)

2007 Johtavan Ammatti-Isännöitisjän tutkinto (AIT)

2004 Kiinteistöpidon erikoistumisopinnot

2003 Isännöitsijän ammattitutkinto

1996 Merkonomi

 

Virpi Jokinen (Tiliemäntä Oy)

Virpi Jokinen (Tiliemäntä Oy)

asiakasyhtiöiden kirjanpitäjä

Työkokemus:

Isännöinnissä olevien yhtiöiden kirjanpitäjänä toimii Virpi Jokinen, Tiliemäntä Oy.  Virpillä on parinkymmenen vuoden työkokemus kiinteistöalalta, josta viimeiset kymmenen vuotta kirjanpitotehtävistä.

Koulutus:

Kiinteistöalan kirjanpidon koulutus ja tutkinto (KPT I), RI AMK

Yhteydenotot:

Virpin puoleen voit kääntyä vastike-, vuokra- ja käyttökorvausasioissa, sekä sopia esimerkiksi huoneiston lainaosuuden poismaksamisesta. Virpi on tavoitettavissa puhelimitse ma, ti, ke ja to 9 – 16 välisenä aikana puh. 045-7833 8008, tiedusteluja voi laittaa myös sähköpostitse: 

Kerrothan viestissäsi taloyhtiön nimen ja tarkan osoitteesi palvelun nopeuttamiseksi.

Vastike-, käyttökorvaus- ja lainaosuusmaksujasi voit myös seurata kirjautumalla  Taloyhtiösi omat sivut -palveluumme. Huomioithan, että Huoneistotieto.fi palvelu, jossa pääset seuraamaan vastikemaksujasi, otetaan käyttöön noin kahden kuukauden sisään taloyhtiön isännöintisopimuksen alkamisesta. Huoneistotieto.fi palveluun kirjaudutaan ensimmäisen kerran vahvalla tunnisteella, kuten pankkitunnuksin.