Henkilöstö

Susu Tossavainen

auktorisoitu isännöitsijä

Työkokemus:

Päätoimisena isännöitsijänä olen toiminut vuodesta 2004. Vastuullani on ollut asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöitä, osakeyhtiömuotoisia liike- ja teollisuusrakennuksia, sekä palveluyhtiöitä; kuten vuokra- ja tukiasumista tuottavia kiinteistöjä. 

Isännöintitehtävissä työkokemusta ovat kartuttaneet useat talotekniset saneeraukset, palvelutuottajien kilpailutukset, vahinkotapahtumat sekä moninaiset asiakaspalvelutilanteet.

Koulutus:

2020 Tradenomi, liiketalouden koulutusohjelma

Päättötyö löytyy Theseus ammattikorkeakoulujen julkaisupalvelusta nimellä: Tossavainen Susu: “Isännöinnin ammattitutkinnon perusteiden vastaavuuden kartoitus isännöintialan nykyisiin ja tuleviin tarpeisiin”

2014 Johtamisen erikoisammattitutkinto (JET)

2007 Johtavan Ammatti-Isännöitisjän tutkinto (AIT)

2004 Kiinteistöpidon erikoistumisopinnot

2003 Isännöitsijän ammattitutkinto

1996 Merkonomi

 

Virve Välimäki

apulaisisännöitsijä / harjoittelija

Koulutus:

Virve Välimäki suoritti Isännöinnin ammattitutkintoon liittyvän harjoittelun 31.10.2022-21.9.2023 Isännöinti Susu Tossavainen Oy:ssä, ja sai tutkinnon päätökseen 9/2023. Virve aloittaa meillä apulaisisännöitsijänä 10/2023.

 

Kristiina Lehtonen

asiakasyhtiöiden kirjanpitäjä ja kiinteistösihteeri

Koulutus:

Taloyhtiöiden kirjanpito- ja kiinteistösihteerintehtäviä hoitaa Kristiina Lehtonen. Kristiina on suorittanut Tredussa Liiketoiminnon perustutkinnon, erikoistumisalana taloushallinto. Kiinteistökirjanpidon harjoittelupaikkana hänellä oli Virpi Jokisen luotsaama Tiliemäntä Oy, josta siirtyi yritykseemme työtehtäviin heinäkuussa 2022.

Kristiina on syventänyt kirjanpidon osaamistaan suorittamalla Kiinkossa Kiinteistöalan kirjanpidon tutkinnon eli alallamme paremmin tunnettu nimi: KPT®I

 

Yhteydenotot:

Kristiinan puoleen voit kääntyä vastike-, vuokra- ja käyttökorvausasioissa, sekä sopia esimerkiksi huoneiston lainaosuuden poismaksamisesta. Kristiina on tavoitettavissa puhelimitse ma, ti, ke ja to klo 8.00 – 16.00 välisenä aikana puh. 041-318 5044, tiedusteluja voi laittaa myös sähköpostitse:

Kerrothan viestissäsi taloyhtiön nimen ja tarkan osoitteesi palvelun nopeuttamiseksi.

Vastike-, käyttökorvaus- ja lainaosuusmaksujasi voit myös seurata kirjautumalla  Taloyhtiösi omat sivut / Huoneistotieto.fi -palveluumme.  Huoneistotieto.fi palveluun kirjaudutaan ensimmäisen kerran vahvalla tunnisteella, kuten pankkitunnuksin.